Masja’s Mandala’s – Masja van den Berg door Wendy Kleurt

Het is alweer een tijd geleden dat ik een review heb geschreven. Ik heb 3 weken op bed gelegen met enorme griep. Inmiddels ben ik weer van de griep af en heb ik een leuke review voor jullie geschreven 💕

Van Masja ontving ik haar nieuwste kleurboek voor volwassenen: Masja’s Mandala’s!

Een prachtig boek met heerlijk dik papier en enkelzijdig gedrukt. Dus het is op het eerste gezicht geschikt voor meerdere materiaalsoorten. Iets waar een kleurder als ik heel erg blij van word!

Ook zit er een handige scheurrand in zodat je je mandala na het inkleuren ook in kunt lijsten.

Ik heb natuurlijk ook weer een filmpje gemaakt van dit mooie kleurboek.

Ik ben begonnen met onderstaande plaat. Daarbij heb ik gebruik gemaakt van mijn Caran d’ Ache Supracolor aquarelpotloden. Deze potloden kan je bewerken met water, wat ik ook gedaan heb. Het papier kan dit met gemak aan!

Mijn tweede plaat heb ik gekleurd met mijn Holbein potloden en met de Faber Castell Polychromos. Ook deze potloden deden het erg goed op het papier. Blenden ging prima onderling en ook het gebruik van een Posca pen gaf geen bijzonderheden.

Al met al een schitterend kleurboek met heerlijk papier wat geschikt is voor zowel kleurpotlood als stiften. Ik denk dat markers het ook goed zullen doen. Je moet voor de zekerheid dan wel even een papier achter je plaat doen, of je scheurt de plaat heel makkelijk langs de scheur rand af.

Masja’s Mandala’s is te koop bij Masja zelf op haar website, waar ook al haar andere mooie kleurboeken te koop zijn

http://www.masjavandenberg.nl

Geplaatst in: Home