Winsor & Newton Cotman aquarelverf

Onlangs ontving ik een prachtig setje aquarelverf van Winsor & Newton Cotman van Judith van de webwinkel Splendith waarvoor mijn hartelijke dank!

Het pakketje was schitterend verpakt! Je kan zien dat daar echt veel aandacht aan besteed word.

In het setje zitten 12 kleuren aquarelverf en een heel mooi Winsor & Newton penseeltje. Ik heb mijn kleurenkaart boekje erbij gepakt en hierin een kleurenkaartje gemaakt. De 12 kleuren zijn schitterend en hebben ontzettend veel pigment waardoor je er maar een klein beetje van nodig hebt.

Nadat ik de kleurtjes getest had in mijn kleurenkaart boekje heb ik mijn aquarelpapier erbij gepakt en ben ik gaan proberen te schilderen. Dit lijkt zo makkelijk op Youtube, maar ik vond het best moeilijk. Ik heb eerst het gedeelte wat ik wilde verven afgeplakt met washi tape zodat ik netjes binnen de lijntjes bleef.

Ik heb meerdere keren kleuren gemengd om een paarse tint te krijgen voor mijn galaxy achtige stukje. Omdat ik steeds te weinig had kreeg ik uiteindelijk meerdere tinten paars wat ik achteraf erg mooi vond. Ook op aquarelpapier is het zeer fijne aquarelverf om mee te werken!

Ik heb de verf ook getest in 1 van mijn kleurboeken. Ook hier kreeg ik weer verschillende tinten paars doordat ik meerdere keren kleurtjes heb moeten mengen. De verf deed het ook in mijn kleurboek geweldig en ik ben dan ook heel blij met het resultaat. Met een kwastje heb ik een motief gemaakt in mijn achtergrond.

Het papier bobbelde wel een beetje maar dit heb ik opgelost door mijn boek een nacht onder een stapel andere boeken te leggen. Mijn bladzijde was daarna weer mooi vlak.

Als laatste heb ik de aquarelverf getest in 1 van mijn nieuwe reviewboeken van BBNC Uitgevers namelijk de tweede Mandala Artist Edition. Hier heb ik meerdere kleurtjes aangebracht en uiteindelijk in elkaar laten overlopen. De kleuren zijn niet de kleuren die ik vaak gebruik, maar ik vind hem wel erg vrolijk geworden!

Heb je na het lezen van mijn blog interesse in dit mooie setje aquarelverf?

Bestel hem dan HIER!

Ik wil Judith nogmaals bedanken voor het vertrouwen in mij en voor dit prachtige setje!

Neem ook even een kijkje op de webshop van Splendith voor nog meer kleurmaterialen.

Splendith verkoopt als enige in Nederland de losse HOLBEIN kleurpotloden en prachtige sets!

Splendith webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s