Memorydex #1

Memorydex #1

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Het is alweer een tijd geleden dat ik een blog heb geschreven. Onlangs ben ik begonnen met een “nieuwe” hobby welke ik met het kleuren kan combineren en hierover wil ik jullie graag meer vertellenšŸ˜Š

Bij Coloring & crafts by Daisy kwam ik de zogeheten Memorydex spinner met Memorydex kaartjes tegen waardoor ik erg enthousiast werd.

Ik heb mij ingelezen op internet en heel wat filmpjes bekeken op YouTube waardoor ik nog enthousiaster werd en ik uiteindelijk de Memorydex spinner van Heidi Swapp heb aangeschaft met daarbij blanco kaartjes van Dutch Doobadoo.

Toen ik mijn spullen binnen kreeg ben ik vrijwel meteen begonnen met mijn eerste kaartje.

Ik heb het kaartjes bewerkt met Distress inkt en ik heb de bloem uit een BBNC brochure geknipt. De tekst heb ik ook uit de brochure geknipt

De hondenpootjes heb ik erop gemaakt met 1 van mijn mallen en deze zwart gemaakt met een posca pen.

Intussen had ik al meerdere dingen voorbij zien komen, waaronder een embossing/stansmachine waarmee je door middel van allerlei leuke stansmallen elk soort papier uit kunt snijden.

Mijn buurvrouw doet aan mixed media en ik heb haar gevraagd welke machine ik het beste kon aanschaffen. Zij vertelde mij dat zij nog een stansmachine had waar ze zelf geen gebruik van maakte met heel veel stans en embossingmallen.

Uiteindelijk hebben we geruild en ben ik sinds kort eigenaar van een stans en embossing machine met heel veel mallen.

Ik ben nog van plan om de stansmallen aan te schaffen waarmee ik zelf memorydex kaartjes kan stansen zodat ik mijn eigen papier kan gebruikenšŸ˜Š

Afgelopen weekend heb ik mijn tweede memorydex kaartje gemaakt. Ik heb een dag daarvoor het kaartje volledig ingekleurd met een alcoholmarker zodat deze een nacht kon drogen.

Ik heb met mijn stansmallen papier gesneden van het papier wat ik over had van het beplakken van mijn kastjes en van mijn zwarte papier. Met de acrylverf van Americana heb ik de rand gestippelt en de stempels gedaan.

Als laatste heb ik de witte stipjes gezet en de vogeltjes gestempelt met acrylverf.

Ik hoop dat jullie de afwisseling met het kleuren net zo leuk vinden als ik. Laat gerust een reactie achter onder deze blog op mijn facebookpaginašŸ˜Š

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s