Van Gogh aquarelverf – Wendy Kleurt

Onlangs ontving ik van Busch & van der Worp een setje van Gogh aquarelverf waarvoor mijn dank!

In dit setje zitten 12 + 3 gratis napjes met basiskleuren. Je kunt de kleuren onderling goed mengen waardoor je zelf heel wat kleurtjes kunt maken.

Ik heb de aquarelverf gebruikt in kleurboeken met verschillende soorten papier. De achtergronden van mijn kleurplaten maak ik graag met aquarelverf.

De eerste plaat waarin ik de van Gogh aquarelverf heb gebruikt is onderstaande plaat uit het kleurboek ‘Menuet van geluk’ van Kanoko Egusa. Ik heb de vlinders en het konijn plus zijn kleding ingekleurd met de aquarelverf

Zoals ik eerder al zei, zijn de kleuren onderling mooi te mengen. Dit heb ik bij onderstaande plaat uit Smyckeskrinet van Hanna Karlzon dan ook gedaan. Aangezien er geen paars in het setje zit, heb ik zelf paars gemaakt met een beetje rood en wat blauwe aquarelverf. Daarmee heb ik de achtergrond gedaan. Het gele en oranje achter de bloemen is ook gedaan met aquarelverf.

Mijn meest recente kleurplaat (gisteravond gemaakt) is wederom 1 uit het kleurboek Smyckeskrinet van Hanna Karlzon. Ik heb 2 kleuren groen gebruikt. Het verf liet zich weer fijn mengen en ik ben dan ook heel tevreden over deze achtergrond

Ik ben ontzettend blij met deze aquarelverf. Ik heb al aardig wat merken geprobeerd, maar deze verf is voor mij zeer prettig om mee te werken. Ik was zelfs zo enthousiast dat ik met een waardebon die ik nog had liggen de grootste set van 24 napjes heb gekocht. De napjes/kleurtjes zijn overigens ook allemaal los te verkrijgen dus je kunt je set dan gewoon weer aanvullen

Ben je na het lezen van mijn blog net zo enthousiast als mij? Bestel dan op onderstaande link een setje van Gogh aquarelverf!

Bestel HIER de van Gogh aquarelverf!

Een gedachte over “Van Gogh aquarelverf – Wendy Kleurt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s