Vogels & Bloemen ~ Nadja Wedin ~ Wendy Kleurt

Onlangs verscheen het prachtige kleurboek Vogels & Bloemen van Nadja Wedin. Van BBNC Uitgevers ontving ik een exemplaar om te recenseren. Hartelijk dank hiervoor!

Het boek heeft een harde cover en is afgewerkt met mooi zwart papier. Het boek heeft 12 prachtige illustraties. Van elke illustratie staan er 2 van in het boek. 1 met een zwarte achtergrond en 1 zonder achtergrond waar je zelf je draai aan kunt geven. Het boek is enkelzijdig gedrukt en het papier is lekker stevig. Geschikt voor meerdere verschillende materialen.

Ik heb weer een filmpje gemaakt zodat jullie een goede indruk van het boek krijgen.

De eerste plaat heb ik gekleurd met diverse materialen. Van Caran d’ache Pablo kleurpotloden tot Spectrum Noir alcoholmarkers. Wanneer je met markers werkt zou ik wel even een extra vel papier achter je kleurplaat doen zodat het niet doordrukt op de volgende kleurplaat. Dat zou zonde zijn natuurlijk

Mijn tweede plaat heb ik eveneens gekleurd met Spectrum Noir alcoholmarkers. De kleurpotloden die ik gebruikt heb zijn de Faber Castell Polychromos. Het papier is zeer geschikt voor meerdere materialen

Het enige nadeel aan het boek vond ik de onafgewerkte zwarte achtergronden. Er zijn per plaat met zwarte achtergrond diverse stukjes overgeslagen. Gelukkig heb ik genoeg zwarte stiften en heb ik dit bijgewerkt maar ik vond het best slordig voor een boek die bijna €15 kost.

Voor de rest is het een prachtig kleurboek welke geschikt is voor meerdere soorten kleurmaterialen😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s