Colour your life ~ Masja van den Berg ~ Wendy Kleurt

Het is alweer een tijd geleden dat ik over een kleurboek heb geschreven. December was een hele drukke periode en daardoor had ik besloten om eerst voor mezelf te gaan kleuren. Ook crashte mijn telefoon waardoor ik heel veel notitie’s en aantekeningen kwijt was van meerdere reviews. Helaas hebben ze dit ook niet terug kunnen halen. Gelukkig heb ik wel al mijn foto’s nog😊

Onlangs ontving ik van Pepperbooks het kleurdagboek Colour your life van Masja van den Berg. De harde cover ziet er prachtig uit met mooie zachte pasteltinten en uiteraard in Masja stijl. Het boek bevat een aantal kleurplaten maar heeft ook ontzettend veel schrijfruimte waardoor je alles netjes kunt bijhouden. Ook staan er een aantal leuke vragen in die je op je eigen manier kunt beantwoorden. Het enige wat mij tegenstond was de dikte van het boek waardoor het voor mij best lastig was om te kleuren. Misschien is het bij een eventueel vervolg handiger om er een ringband in te zetten. 

Ik heb 2 platen gekleurd voor deze recensie. De eerste met mijn Faber Castell Polychromos en de achtergrond met wateroplosbaar krijt, Neocolor II van Caran d’ache. Alle materialen, zowel droog als nat deden het prima op het papier. De witte details heb ik gemaakt met een Uniball Signo witte gelpen.

Bij mijn tweede plaat heb ik gebruik gemaakt van de Derwent Procolour kleurpotloden. De achtergrond heb ik wederom met Caran d’ache Neocolor II gemaakt. Bij gebruik van water kwamen er een aantal spikkels naar voren in het papier. Ik vond het niet storend, het gaf zelfs wel een leuk effect!

Colour your life is o.a te koop bij bol.com en kost €14.99

Of klik hier om het boek te bestellen!


  Een gedachte over “Colour your life ~ Masja van den Berg ~ Wendy Kleurt

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google photo

  Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s