Tillsammans ~ Hanna Karlzon ~ Wendy Kleurt

Dankzij Hanna Karlzon ontving ik van Printworksmarket een prachtig exemplaar van Tillsammans! Heel erg bedankt!

Thanks to Hanna Karlzon i received a beautifull copy of Tillsammans from Printworksmarket. I want to thank them very much!

Hanna Karlzon is bekend geworden dankzij haar prachtige kleurboeken waaronder Dagdrömmar. Ik weet nog goed dat Karin van Karin’s Kleurplaten de eerste in Nederland was met dit prachtige boek. In eerste instantie dacht ik, dat is niks voor mij. Totdat ik Karin een aantal platen zag posten. Ik was meteen om en heb het boek besteld!

Hanna Karlzon has become famous thanks to her beautiful color books including Dagdrömmar. I’m well aware that Karin van Karin’s Kleurplaten was the first in the Netherlands with this beautiful book. At first I thought that’s nothing for me. Until I saw Karin post a number of colorings. I immediately got around and ordered the book!

Ik ben nu in het bezit van alle uitgebrachte kleurboeken door Hanna en heb zelfs meerdere buitenlandse titels in mijn kast staan♡

I now own all published color books by Hanna and even have several foreign titles in my closet ♡

Zoals jullie van mij gewend zijn heb ik een filmpje gemaakt van dit prachtige kleurboek. Het boek is op A4 formaat en de platen zijn gedrukt op erg dik papier. Alle platen zijn uitneembaar dus je kunt ze na het inkleuren ook mooi inlijsten. Dit heb ik zelf ook gedaan met 1 van de platen die ik ingekleurd heb:

As you used to me, I made a movie of this beautiful coloring book. The book is in A4 format and the coloring pages are printed on very thick paper. All colorings are removable so you can decorate them well after coloring. I have also done this with 1 of the colorin I have colored:

———————————————————–

Nu eerst het filmpje dat ik gemaakt heb van dit kleurboek:

Now first the video I made of this coloring book:

———————————————————–

Ik ben begonnen met deze prachtige plaat. Hiervoor heb ik mijn Faber Castell Polychromos kleurpotloden gebruikt. Deze werken heerlijk op het papier. Voor de details gebruikte ik een witte Gelly Roll gelpen en de achtergrond heb ik gemaakt met Caran d’ache Neocolor II

I started with this beautiful page. For this I used my Faber Castell Polychromos colored pencils. These work great on the paper. For the details I used a white Gelly Roll gel and the background I made with Caran d’ache Neocolor II

De tweede plaat kleurde ik met Prismacolor Premier kleurpotloden. Deze potloden zijn iets zachter dan de Polychromos. Kleuren ging heerlijk en het blenden van de kleuren onderling ging fantastisch. De achtergrond deed ik wederom met Caran d’ache Neocolor II

The second page I did with Prismacolor Premier colored pencils. These pencils are a bit softer than the Polychromos. The blend of colors went fantastic. The background I did again with Caran d’ache NeocolorII

De derde en laatste plaat kleurde ik met Caran d’ache Pablo kleurpotloden, een aantal Copic Ciao alcoholmarkers en de achtergrond met Caran d’ache Neocolor II en Distress inkt

The third and last page I painted with Caran d’ache Pablo colored pencils, some Copic Ciao alcohol markers and the background with Caran d’ache Neocolor II and Distress ink

Mijn eindconclusie is zeer positief! De platen zijn prachtig. Je kunt diverse natte en droge kleurmaterialen gebruiken en je kunt de platen heel makkelijk uitnemen.

Ik wil Printworks en Hanna Karlzon heel erg bedanken dat ze mij dit schitterende kleurboek hebben toegestuurd!

My final conclusion is very positive! The coloring pages are beautiful. You can use various wet and dry color materials and easy to take out

I would like to thank Printworks and Hanna Karlzon for sending me this beautiful coloring book

Dit prachtige boek kan je bestellen bij Printworks

Facebookpagina Wendy Kleurt