Copic Ciao markers + WINACTIE! – Busch & van der Worp door Wendy kleurt

Enige tijd geleden ontving ik van Busch & van der Worp een prachtige set Copic Ciao alcoholmarkers om een recensie over te schrijven én ik mag een set van 12 Copic Ciao weggeven!! De voorwaarden voor deze winactie zal ik aan het einde van mijn recensie uitleggen..

Ik wil Busch & van der Worp hartelijk danken voor het mogelijk maken van deze winactie en recensie!!

De Copic Ciao is een marker op alcoholbasis en heeft een brushpunt en een beitelpunt waarmee je de wat grotere oppervlaktes in kunt kleuren. De Copic Ciao heeft 180 prachtige kleuren welke zowel los als in sets te koop zijn..

De set die ik mag recenseren en welke je kunt winnen bestaat uit 12 heldere standaard kleuren. Met deze set kan je goed uit de voeten wanneer je voor het eerst kennismaakt met alcoholmarkers.

Ik was zelf al in het bezit van een Copic Ciao skintones set en ik heb een aantal losse kleuren besteld na het testen van deze geweldige markers! Ik heb ervoor gekozen om ze op nummer te sorteren, zodat ik meteen alle juiste kleuren bijelkaar heb en ik niet eerst de hele map hoef te doorzoeken. Deze map heb ik gekocht bij Aliexpress en kost ronde €20.

De kleuren willen nog weleens afwijken van de kleur op de dop, dus heb ik via internet een Copic kleurenkaart gedownload waar ook de Copic Classic en de Copic Sketch op staan.

Als eerste heb ik de markers getest in een kleurboek welke uitgegeven is door Your Color Creations. Het papier kon de inkt op alcoholbasis tot mijn verbazing goed aan. Uiteraard bloeden de markers ietswat maar dat hou je toch in de meeste kleurboeken voor volwassenen. De kleuren blenden ging ook moeiteloos.

De tweede test deed ik in 1 van de enige echte mandala kleurboeken van BBNC Uitgevers welke altijd fantastisch dik papier hebben. Ook op dit papier deden de markers het fijn en ik heb wat schaduw aangebracht met potlood omdat ik bang was dat de inkt dan teveel zou uitlopen. Ik ben een pietje precies wat dat betreft, dus daarom heb ik heel eigenwijs gekozen voor potlood 😉

Ook heb ik de Copic Ciao getest op mijn eigen markerpapier van Clairefontaine. Dit papier is erg glad, spierwit en weegt maar liefst 190 gram! Blenden gaat moeiteloos op dit papier en je kunt diverse lagen aanbrengen zonder dat het papier kapot gaat. De plaat komt uit een Artist Edition van Hanna Karlzon en de plaat heb ik gekopieërd op het Clairefontaine papier. Ook heb ik het echte Copic papier geprobeerd maar dit vond ik persoonlijk niet prettig. De medewerker van Busch & van der Worp had mij hiervoor al gewaarschuwd, maar ik was weer lekker eigenwijs en wilde het zelf proberen 😉

De laatste “test” deed ik op een kaartje uit 1 van de kaartenboekjes van wederom Hanna Karlzon. Ik heb een zwarte Copic Ciao marker gebruikt om de achtergrond mooi zwart te maken omdat ik dat ten eerste mooier vind en ten tweede komen de kleuren mooier naar voren in mijn ogen. Het vogeltje heb ik met 3 tinten rood gekleurd en geprobeerd om de kleuren zo mooi mogelijk te laten overlopen. De rest heb ik met potlood ingekleurd.

Deze set Copic Ciao markers zijn te koop bij Busch & van der Worp voor het bedrag van €43.80. Hier kan je ze bestellen!

Zoals ik in het begin al schreef mag ik in samenwerking met Busch & van der Worp een prachtige set van 12 Copic Ciao weggeven! Ik zal jullie nu uitleggen wat je ervoor moet doen:

– Like de facebook pagina van Busch & van der Worp .

– Like de facebook pagina van Wendy Kleurt .

– Like het bericht van de winactie

– Deel de winactie openbaar op je eigen tijdlijn!

Rond 20 augustus 2017 maken wij de winnaar bekend! Iedereen heel veel succes gewenst namens Busch & van der Worp en Wendy Kleurt !!