Zwoele Zomeravonden Hanna Karlzon

Dankzij BBNC uitgevers kreeg ik Zwoele Zomeravonden thuisgestuurd. Zwoele Zomeravonden is de Nederlandse vertaling van Sommarnatt (Zweden) en Summernights (Engels). Ik heb zowel Sommarnatt als Summernights in mijn bezit maar Zwoele Zomeravonden staat qua papier bij mij bovenaan!

Ook is dit boek weer afgewerkt met een mooie harde kaft en zwart papier voor en achteraan. De platen zijn gedrukt op mooi stevig papier. Met potlood kleurt het fantastisch, net als bij Ochtendgloren. Ik heb uit Sommarnatt, Summernights én Zwoele Zomeravonden diverse platen gekleurd welke ik hieronder aan jullie zal laten zien.

Eerst een kijkje in 1 van de boeken. De inhoud is bij elke vertaling hetzelfde qua illustraties 😊

Ik heb met diverse merken potloden in deze boeken gewerkt en ik heb eigenlijk niets slechts te zeggen over deze boeken. Zwoele Zomeravonden is zeer geschikt voor het werken met natte materialen. Niet té nat uiteraard, maar het wil prima

Een tijd geleden stond ik met 1 van mijn ingekleurde kleurplaten in de Kleurglossy! In dezelfde editie stond een interview met Hanna Karlzon dus dat vond ik best speciaal.

De kleurboeken van Hanna Karlzon zijn bij diverse winkels en webshops te bestellen. In mei 2017 komt haar allernieuwste kleurboek Tidevarv / Tijdperk uit! Ik kijk heel erg uit naar dit kleurboek en ik denk heel veel mensen met mij 😉

Deze plaat heb ik gekleurd met Derwent Artist kleurpotloden. Dit zijn wat hardere potloden en ook deze potloden doen het prima op het papier 😊

Mijn allerlaatste plaat komt uit Zwoele Zomeravonden en heb ik gekleurd met Derwent Inktense potloden. De stift van deze potloden bestaat uit inkt. Wanneer deze inkt in aanraking komt met water krijg je een prachtig mooie intense kleurexplosie.

Zwoele Zomeravonden is bij diverse webshop te bestellen. Ik ben in ieder geval heel erg blij met dit prachtige exemplaar!

BBNC Uitgevers

Alles voor kleuren

Wendy Kleurt facebookpagina