Het enige echte zevende mandalakleurboek -BBNC uitgevers -Wendy Kleurt

Van BBNC uitgevers ontving ik Het zevende enige echte mandalakleurboek om een recensie over te schrijven en mijn bevindingen met jullie te delen. Hartelijk dank hiervoor!

De mandala kleurboeken van BBNC uitgevers, wie kent ze niet. Inmiddels is dit alweer het zevende deel met prachtige mandala’s gedrukt op stevig wit papier. Net als bij de eerdere delen ben ik weer erg blij met het papier. Uit ervaring weet ik dat je met allerlei materialen in deze boeken kunt werken. 

Allereerst even een paar voorbeelden:

Ik heb bij mijn eerste plaat gekozen voor de nieuwe kleurtjes van de Spectrum Noir alcoholmarkers. 

De markers kleuren heerlijk op het papier van dit boek. Uiteraard drukt het wel door op de achterkant dus ik heb er 2 a4 tjes tussen gelegd. De plaat op de achterkant ben je wel kwijt.

De markers ‘bloeden’ (uitlopen) wel een beetje maar met enige kleurervaring en aanpassing blijf je netjes tussen de lijntjes. En ook al loopt het een keer uit, dan is dat nog geen probleem natuurlijk πŸ˜‰.

Hier nog even een foto van de achterkant van de plaat die ik gekleurd heb. Ik vind het best een grappig effect geven 😊

——————————————————————
Uiteraard heb ik een filmpje gemaakt van dit boek 

——————————————————————-

De tweede plaat die ik voor deze review gekozen heb om te kleuren, heb ik gekleurd met aquarelverf. Dit gaat hartstikke goed!

Het papier houd zich prima in combinatie met water. De aquarelverf die ik gebruikt heb is van een merkloos setje welke ik bij Aliexpress heb gekocht. De kleuren zijn erg mooi en sterk. Eerlijk gezegd had ik dit niet verwacht voor die paar euro πŸ˜‰

Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. De kleuren matchen erg goed met elkaar. Het gebruik van water in dit boek is ook absoluut geen probleem. Het is stevig genoeg en heeft na het gebruik van water geen oneffenheden!

Het zevende mandalakleurboek is te bestellen bij o.a BBNC uitgevers en Alles voor kleuren

Wendy Kleurt facebookpagina

Wendy Kleurt op Instagram