Het enige echte dikke dames kleurboek om te versturen

Van BBNC uitgevers ontving ik Het enige echte dikke dames kleurboek om te versturen om een recensie over te schrijven en mijn bevindingen met jullie te delen. Hartelijk dank hiervoor!

Op het eerste gezicht is het een leuk formaat boekje met daarin 30 verschillende kaarten om in te kleuren. Het papier is heerlijk dik en de kaarten hebben een perforatierand waardoor ze makkelijk uitneembaar zijn. Ik heb dit ook gedaan omdat ik dat prettiger vind tijdens het kleuren.

Ik heb natuurlijk ook weer een filmpje gemaakt van dit kleurboekje om jullie een beeld te geven van dit boekje

Ik heb voor deze review mijn eerste kaart gekleurd met Spectrum Noir alcoholmarkers. Markers drukken altijd door, dus ik heb de kaart uit het boekje gehaald om in te kleuren. Het papier kan de markers goed aan. De inkt vloeit wel een beetje dus het is even opletten als je met markers kleurt. De zwarte stipjes heb ik gezet met een zwarte  Posca pen. Het papier is wat mij betreft heerlijk om met markers op te kleuren.

De tweede kaart heb ik met diverse materialen gekleurd om te kijken wat er allemaal fijn op kleurt. Het haar en de lamp, brief en huid heb ik gekleurd met Prismacolor Premier kleurpotloden. De potloden kleuren lekker, maar ik heb wel het blenderpotlood gebruikt om het egaal te krijgen. Je blijft anders witte stukjes zien. De zwarte stippen heb ik gekleurd met een zwarte Posca pen. Ook dit gaf geen problemen en droogde mooi op. De jurk heb ik gekleurd met een Tombow dual brush pen. De eerste laag droogde niet mooi op dus ik heb na het opdrogen een tweede laag aangebracht en dit droogde wel mooi op. Al het overige heb ik gekleurd met mijn Spectrum Noir alcoholmarkers gekleurd. Dit ging net als bij de eerste kaart erg goed.


Johanna Ans heeft eerder ook de kaarten ingekleurd en deze wil ik ook graag even laten zien. De kaarten zijn allen ingekleurd met Promarkers , Flexmarkers en de laatste met Caran d’ache Supracolor 

Johanna Ans haar kleurpagina

Al met al een super leuk boekje met fijn papier en leuke illustraties. Het enige echte dikke dames kleurboek om te versturen is te koop bij BBNC Uitgevers of bij Alles voor kleuren

Facebookpagina Wendy Kleurt

Instagram Wendy Kleurt