Wendy Kleurt in de KleurGlossy

Vandaag ontving ik dit prachtige exemplaar van de net uitgekomen KleurGlossy met op de cover mijn nummer 1 illustratrice Hanna Karlzon!

Een paar maanden geleden stond er op de pagina van de KleurGlossy een oproep om je mooiste zelf ingekleurde plaat in te sturen en zo zou je kans maken om in de glossy te komen.

Helaas hoorde ik niets meer. Bij een tweede oproep tot het insturen van je platen gaf ik aan dat ik al meerdere keren een plaat had ingestuurd. Dit keer kreeg ik wél een super leuke mail terug met het verzoek om 1 van mijn platen zo scherp mogelijk te scannen en te versturen. Na wat geklooi met onze printer is het mij gelukt om hem op de juiste scherpte te krijgen en te scannen. Wat was ik blij, eindelijk werd ik uitgekozen!

Na leuk mailcontact kwam het moeilijkste voor mij: wachten. Ik ben echt een Jantje Ongeduld, dus dit was best moeilijk voor mij😂

En daar was hij dan vanmiddag, de KleurGlossy zat in de bus! Snel heb ik de envelop geopend en ben ik gaan bladeren tot ik mijn plaat vond. En daar stond hij, met zelfs mijn naam erbij! Trotser kan je mij op dit moment niet maken.

De plaat komt uit het boek Sommarnatt, uiteraard van Hanna Karlzon. 

In deze editie staat ook een prachtig interview van Global Doodle Gems waar mijn naam ook in genoemd word! 

Ik zit in het Dutchie team van Global Doodle Gems en ik doe verschillend kleurwerk voor GDG. 

Ook staat er een mooi interview met Hanna Karlzon in deze uitgave. Hanna Karlzon is bekend geworden dankzij haar prachtige eerste kleurboek Dagdrömmar. Daarna volgde Sommarnatt en kortgeleden kwam daar Magisk Gryning bij. 

De boeken van Hanna staan bij mij op nummer 1. Ik ben fan van het eerste uur en daarom vind ik het bijzonder mooi dat ik in de uitgave mag staan met Hanna Karlzon op de cover!

Geplaatst in: Home