Dagdromen – Hanna Karlzon 

Onlangs ontving ik van BBNC Uitgevers het langverwachte kleurboek Dagdromen van Hanna Karlzon waarvoor ik BBNC heel graag wil bedanken. 

Dagdromen is de Nederlandse vertaling van het in Zweden uitgegeven kleurboek Dagdrömmar. Omdat ik de Zweedse uitgave, de Engelse uitgave Daydreams en nu de Nederlandse uitgave in mijn bezit heb, kan ik alle uitgaves met elkaar vergelijken

Alle uitgaves, ongeacht land van herkomst zijn op de titels na precies hetzelfde! Wat ben ik hier blij mee! Het papier van de boeken kleurt echt verschrikkelijk lekker waardoor het kleuren in deze boeken echt een feestje is! Zoals jullie merken ben ik super enthausiast over deze boeken. Ik heb dan ook diverse platen gekleurd in deze boeken. 

———————————

Van Dagdromen heb ik uiteraard een filmpje gemaakt:

———————————-

De meeste platen heb ik gekleurd met mijn favoriete kleurpotloden, de Faber Castell Polychromos en mijn Prismacolor Premier kleurpotloden. Ook heb ik een aantal andere merken potloden gebruikt en ik moet eerlijk bekennen dat ik tot nu toe nog geen enkel merk potlood (welke in mijn bezit zijn) slecht vind kleuren in deze boeken.


Mijn eindconclusie:

Ik kan niets slechts zeggen over dit schitterende boek! De kaft is hard met een prachtige zwarte afwerking. Het papier vind ik geweldig zoals ik eerder schreef en ik vind het zeer prettig om in dit boek te werken! 

Dagdromen is te bestellen bij Alles voor kleuren of op diverse andere webshops.