Mijn kleurwerk #1

De afgelopen weken heb ik weer diverse kleurplaten gekleurd in boeken uit mijn eigen verzameling.. Deze platen wil ik heel graag even met jullie delen omdat ik best trots ben. Ik heb een paar platen uitgekozen uit mijn favoriete kleurboeken voor volwassenenšŸ˜Š

Deze mooie plaat komt uit 1 van mijn favoriete kleurboeken namelijk Sommarnatt van Hanna Karlzon. De plaat heb ik gekleurd met mijn Prismacolor Premier kleurpotloden en een gedeelte met mijn Caran d’ache Pablo’s. Het is echt een feestje om in deze boeken te mogen kleuren!

Deze mooie plaat komt uit Magical Jungle UK version van Johanna Basford. Omdat de Nederlandse versie de Magie van de Jungle zulk verschrikkelijk rot papier had om op te kleuren heb ik de UK versie en de US versie besteld. In laatstgenoemde heb ik nog niet gekleurd maar de UK versie heeft echt heeeerlijk papier om op te kleuren met potloden! Deze plaat heb ik gekleurd met mijn Faber Castell Polychromos en voor de accenten heb ik een Gelly roll gelpen van Sakura gebruikt. De achtergrond heb ik deels met potlood gedaan en een deel met Faber Castell softpastelkrijt

Deze prachtige plaat komt uit Blomstermandala van Maria Trolle. Dit is net als eerder genoemde boeken echt een schitterend boek met zeer fijn papier! De plaat is gekleurd met Faber Castell Polychromos.

Deze plaat komt uit een ander favoriet kleurboek namelijk Dagdrƶmmar van Hanna Karlzon. Ook dit boek heeft heerlijk papier en het kleuren met mijn Prismacolor Premier potloden ging dan ook super goed!

De laatste plaat heb ik uitgekozen omdat ik deze mandala gewoon heel mooi vind. Eerder al zag je hem voorbij komen bij de review van het zesde mandalakleurboek van BBNC Uitgevers. De plaat is gekleurd met de Koh i noor Polycolor kleurpotloden welke best lekker kleurden op het ietswat gladde papier.

Heb je na aanleiding van mijn ingekleurde platen misschien een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op via het kopje Contact of neem een kijkje op mijn facebookpagina waar je ook een berichtje kunt sturen. Facebookpagina Wendy Kleurt. Over een paar weken kies ik weer een aantal favoriete platen uit om hier te delenšŸ˜Š

Copyright Wendy Kleurt:

Alle gedeelde foto’s en teksten zijn eigendom van Wendy Kleurt en mogen nooit elders gedeeld worden! (www.wendykleurt.nl)