De enige echte mandala kleuragenda 2017

Van BBNC uitgevers ontving ik De enige echte mandala kleuragenda 2017. Hiervoor wil ik BBNC heel erg bedanken!

De mandala kleuragenda 2017 is een mooi compact boekje van 17cm x 17cm en is ongeveer 2cm dik. De voorkant vind ik erg opvallen en wanneer ik deze in de winkel tegen zou komen, zou het gelijk mijn aandacht trekken.

De agenda heeft zoals alle agenda’s voldoende ruimte om je persoonlijke gegevens in te vullen. Ook is er voldoende ruimte voor verjaardagen en staan alle belangrijke dagen vermeld zodat je deze makkelijk kunt terugvinden
Er staan natuurlijk prachtige mandala’s in. Een aantal heb ik al eerder voorbij zien komen in de andere mandala boeken van bbnc maar voor mij maakt dat niet uit. Ik vind mandala’s heel fijn om te kleuren. Je kunt je verstand op 0 zetten en het brengt je tot rust.

Ook staan er diverse mooie korte teksten in de agenda welke mij erg aanspreken. Naast elke mandala vind je een leuke tekst.

Om een zo goed mogelijk beeld te geven van de enige echte mandala kleuragenda 2017 heb ik een filmpje gemaakt. Klik op het filmpje om deze te bekijken!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De eerste mandala welke ik gekleurd heb, heb ik gekleurd met de Caran d’ache Pablo kleurpotloden. Ik vind het papier goed geschikt voor kleurpotloden! Het pigment blend zeer gemakkelijk en het kleuren is echt fijn om te doen. Er is volgens mij erg goed naar het papier gekeken. Echt top!

De tweede mandala heb ik gekleurd met Derwent graphtint aquarelpotloden. De graphtint potloden hebben zeer aparte donkere kleuren. Deze zie je niet vaak in potloden sets. Het pigment heb ik bewerkt met een Derwent waterbrushpen. Water geeft ook helemaal geen problemen op het papier. Het word goed opgenomen en na opdrogen is er niets meer te zien.

De derde mandala heb ik gekleurd met een test setje Copic Ciao alcoholmarkers. Alcoholmarkers drukken altijd door. Maar omdat ik lichte kleurtjes heb gebruikt ziet de achterkant er best leuk uit!

De Copic Ciao zijn markers met een brushpunt wat het kleuren erg prettig maakt. De inkt word goed opgenomen door het papier en ik had bijna geen last van het zogeheten ‘bloeden’.

De laatste mandala die ik gekleurd heb, is gedaan met mijn Faber Castell Pitt artist brushpennen. Wat kleuren deze pennen ontzettend fijn zeg! De inkt droogt mooi op en als je de juiste techniek beheerst dan kan je er ook streeploos mee kleuren.

Achteraan in de agenda heb je ruimte voor notities en er zit een gedeelte waar je je doodles/zentangle kunt tekenen. Ik vind het erg fijn dat er zoveel ‘ruimte’ in de agenda zit.

Ben je nog op zoek naar een agenda voor 2017 waar je ook lekker in kunt kleuren? Dan is de enige echte mandala kleuragenda 2017 echt iets voor jou! Je kunt er met heel veel materialen lekker in kleuren dus je kunt je creativiteit erin kwijt!

Wil je de enige echte mandala kleuragenda 2017 alvast bestellen? Dat kan uiteraard bij http://www.allesvoorkleuren.nl of bij http://www.bbnc.nl

De enige echte mandala kleuragenda2017

  • ISBN 978 90 453 1950 6
  • Prijs €14,99

Facebookpagina Wendy Kleurt