Kleurboek van Delfzijl

Van Uitgeverij Passage te Groningen ontving ik Het kleurboek van Delfzijlwaarvoor mijn hartelijke dank!

Het kleurboek van Delfzijl is ter gelegenheid van Delfsail 2016 uitgebracht. In het boek staan 14 prachtige tekeningen van diverse plekjes in en rond Delfzijl. Ook vind je in dit boek tekeningen van schepen die tijdens Delfsail 2016 te bewonderen waren. Op de achterflap vind je voorbeelden waarop de tekeningen gebaseerd.

Het kleurboek is enkelzijdig bedrukt wat het kleuren met zowel potloden als stiften mogelijk maakt. Voor alcoholmarkers is het papier veel te dun. Ik raad de uitgever dan ook aan om bij een eventuele volgende uitgave iets dikker papier te gebruiken.

Als inwoner van Delfzijl die ook nog eens verslaafd is aan kleuren, daar mag dit boek natuurlijk niet ontbreken in de collectie kleurboeken!

Veel plezier bij het bekijken van het filmpje van Het kleurboek van Delfzijl!