Eemsdelta in kleur

Toen ik afgelopen vrijdag bij de Readshop in mijn woonplaats naar binnen wandelde zag ik vanuit mijn ooghoek een nieuw kleurboek in de stelling staan

Eemsdelta in kleur , uitgeverij Boertjens & Kroes

Eemsdelta in kleur bevat diverse kleurplaten uit het Eemsdelta gebied in de provincie Groningen. Het boek is uitgegeven ter gelegenheid van Delfsail 2016.

Omdat ik inwoner ben van dit gebied heb ik besloten dit kleurboek samen met de Kleurglossy mee naar huis te nemen. Eemsdelta in kleur bestaat uit 21 platen en achterin het boek heb je 2 lege bladzijdes waar je je eigen invulling aan kunt geven. Ook staat er achterin informatie over het Eemsdelta gebied.

Eemsdelta in kleur is onder andere te koop bij de Readshop in Delfzijl.

Ik heb voor deze review een filmpje gemaakt welke ook te zien is op mijn Youtube-kanaal en op mijn facebookpagina Wendy Kleurt.