Derwent Coloursoft, Harolds Grafik B.V

Van Harolds Grafik B.V ontving ik een setje Derwent Coloursoft om een recensie over te schrijven. Hartelijk dank hiervoor, ik ben er ontzettend blij mee.

image

image

Informatie van internet:

Derwent Coloursoft set 12 stuks,
prijs€ 18,65.
Derwent Coloursoft set met 12 potloden.
Bijzonder veelzijdige kleurpotloden met een zachte, fluweelachtige stift voor snelle, krachtige en royale kleurafgifte. Eenvoudig te slijpen.

Bekijk hier een Youtube filmpje over de Derwent Coloursoft

De Derwent Coloursoft word in kleurland steeds bekender. Steeds meer mensen komen erachter hoe lekker ze kleuren en vooral hoe fijn ze met elkaar blenden. Ik ben ooit begonnen met het zogeheten Skintones setje met 6 huid en haarkleuren. Wat was ik blij met deze potloden. Naarmate de tijd vorderde en ik steeds meer met potloden kleurde, heb ik mijzelf een paar losse kleurtjes aangeschaft. Nog een fijn voordeel van deze potloden: je kunt ze los bijkopen. Toen ik na leuk contact met het personeel van Harolds te horen kreeg dat ze mij een setje Derwent Coloursoft op gingen sturen, kon mijn dag niet meer stuk!

Een paar dagen later lagen ze in de brievenbus:

image

De Derwent Coloursoft zijn in verschillende sets te koop. O.a het Skintone setje van 6 waar ik het eerder over had en in sets van 12, 24, 36, 48 en in sets van 72. De set van 48 en 72 zijn er zowel in blik als in een prachtige houten kist!

image

image

image

De eerste kleurplaat die ik gekleurd heb met de Coloursofts is een leuke mandala uit Het enige echte mini mandala kleurboek waarover ik eerder al een recensie schreef. De potloden kleuren heerlijk weg op het papier. Wel vind ik dat ze vrij veel brokkelen. Dit was ook het geval bij de Watercolour potloden van Derwent. De kleuren knallen echt van het papier.

image

De tweede plaat die ik gekleurd heb komt uit ‘Het 5e enige echte mandalakleurboek’ Hier heb ik ervoor gekozen om meerdere merken doorelkaar te gebruiken. O.a het broertje van de Coloursoft: Derwent Artist Dit gaf geen enkel probleem. Alle merken en dus ook de Coloursoft kleurden erg fijn op het papier.

image

Mijn eindconclusie is positief over de Derwent Coloursoft. Ze kleuren op meerdere soorten papier erg prettig. Het onderling mengen verloopt soepel en het mengen met diverse andere merken geeft ook geen problemen.

image

Heb je interesse in een set Derwent Coloursoft? Kijk dan even bij deze link van Harolds. Er loopt nu een mooie aanbieding van de 72 set in kist!

Harolds heeft ook een facebookpagina waar vaak diverse aanbiedingen voorbij komen:
Facebookpagina Harolds

Wendy Kleurt facebookpagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s