Het enige echte mini mandala kleurboek BBNC Uitgevers

Een paar week geleden ontving ik een leuk pakket kleurboeken van BBNC Uitgevers waar onder andere dit leuke Enige echte mini mandala kleurboek in zat. Ik wil bbnc hier graag voor bedanken!

image

Informatie uitgever:

De mandala’s in ‘Het enige echte mini mandalakleurboek’ zijn op een iets kleiner formaat extra geschikt om in je zak of tas te steken voor een kleurmomentje onderweg! Even weg uit de stress en drukte van alledag door je te focussen op deze prachtige kunstwerkjes. Kleur in de trein, in de auto (achterin!) of in de pauze op het werk. De kwaliteit van het papier is gelijk aan de grote mandalakleurboeken, wat het geschikt maakt voor veel materialen.

Het formaat vind ik hartstikke leuk! Het boekje is 15 x 15 cm dus je kunt het boekje makkelijk in je tas meenemen om onderweg of op vakantie te kleuren.
Het papier vind ik erg prettig. Het is wit, heel stevig en je kleurt met allerlei materialen fijn op het papier heb ik ondervonden.
Ik zal eerst even een paar voorbeelden laten zien welke in dit boekje staan:

image

image

image

image

Er zit genoeg variatie in de platen. De 1 is erg priegelig en de ander is juist erg makkelijk om in te kleuren.
Ik heb een aantal platen gekleurd met allerlei materialen.

image

Deze plaat heb ik gekleurd met de Promarkers van Winsor & Newton. Omdat het papier zo lekker stevig is vind ik het goed geschikt voor markers. Denk er wel om dat alcoholmarkers altijd doordrukken. De markers kleuren echt fantastisch op het papier!

image

Deze plaat heb ik gekleurd met Derwent Watercolour aquarelpotloden. Het papier is ook geschikt voor het bewerken met water. Na opdrogen is er geen bobbel te zien.

image

Deze plaat heb ik gekleurd met Derwent Coloursoft kleurpotloden. Ook deze potloden kleuren erg fijn op het papier.

Onderstaande platen heb ik eerder gekleurd in mijn eigen boekje en deze wil ik toch graag even laten zien! Deze platen heb ik gekleurd met Stabilo 68, Sakura Koi brushpennen, Prismacolor Premium, Stabilo kleurpotloden en de laatste 2 ook met Stabilo 68 en Sakura Koi brushpennen.

image

image

image

image

image

Mijn eindconclusie over dit leuke kleurboekje is zeer positief!
Het papier is geschikt voor allerlei materialen waaronder markers, stiften en allerlei soorten kleurpotloden.
Ik heb er echt met veel plezier in gewerkt en zal er nog regelmatig in kleuren!
Het enige echte mini mandala kleurboek is te koop bij BBNC Uitgevers voor €6.99.

ISBN: 978-90-453-1892-9

image

Wendy Kleurt facebookpagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s