Daria Song, Het huis van de tijd, Lev uitgevers

Van A.W bruna uitgevers ontving ik het kleurboek Daria Song, Het huis van de tijd.
Hartelijk dank hiervoor 🙂

image

image

Op het eerste gezicht is het een leuk boek, fijn dik en wit papier.
Na het doorbladeren heb ik uiteindelijk voor de eerste plaat gekozen:

image

Deze plaat heb ik gekleurd met Koh i noor Polycolor potloden. Dit zijn betaalbare potloden die ook nog eens fijn kleuren en veel pigment afgeven. Ook zijn de kleuren goed met elkaar te mengen.
Om te egaliseren heb ik een Prismacolor blenderpotlood gebruikt.
De achtergrond heb ik met Faber Castell softpastel bewerkt voor een zo leuk mogelijk effect.
Het papier is zeer geschikt voor potlood en ook met softpastel is het prettig werken op het papier.

image

De tweede plaat heb ik gekleurd met Caran d’ ache Pablo potloden. Pablo’s hebben mooie zachte kleuren en zijn fijn om mee te werken op dit papier. Voor het egaliseren heb ik een blenderpotlood van Prismacolor gebruikt.
Voor de huidskleur heb ik Faber Castell Polychromos potloden gebruikt. Ook deze kleuren erg prettig op dit papier.

image

image

image

image

Al met al heb ik met plezier aan mijn platen gewerkt.
Het papier is erg fijn voor meerdere soorten en merken potloden.

image

Daria Song, Het huis van de tijd is te koop bij o.a bol.com

3 gedachtes over “Daria Song, Het huis van de tijd, Lev uitgevers

 1. Daniëlle zegt:

  Persoonlijk vond ik dit boek niet fijn met kleurpotlood. Ik heb ‘m daarom ook weggeven. Ik had gekleurd met Bruynzeel, Faber Castell polychromos, Derwent en Prismacolor verithin. Bij alle kleurpotloden vond ik toch dat je het papier en constant doorheen bleef zien in de vorm van witte vlekken. Heel erg jammer vond ik dit. Ik had trouwens ook een blender gebruikt van Derwent, maar kreeg die lelijke witte vlekken niet weg.

  Like

  • Wendy Kleurt zegt:

   Ik vond het papier juist erg prettig werken. Voor het egaliseren heb ik een Prismacolor premium blenderpotlood en een derwent blenderpen gebruikt. De witte vlekken die jij beschrijft heb ik geen last van gehad:)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s